Nachtdienst Agency

NAAST DE ORGANISATIE VAN EIGEN EVENTS HELPEN WIJ POPPODIA, CLUBS, FESTIVALS EN ORGANISATIES MET DE PROGRAMMERING VAN EVENTS.

CHECK ONDERSTAAND ONS PORTFOLIO VAN ARTIESTEN DIE BESCHIKBAAR ZIJN VOOR BOOKINGS! 

LABRAT

Roel Linsen a.k.a. Labrat draait al enige jaren mee in de DJ scene. Deze allround DJ kan alle stijlen draaien en z.g.a. alle tracks aan elkaar mixen! 

Het liefst draait hij een Mainstream Techno met een ruw randje! Denk aan een mix tussen Reinier Zonneveld en Maddix met een vloeiende Flow tussen zweven en beuken! 

ANTOMYM

Joran van Kampen staat achter de draaitafels onder de naam Antonym. Een antoniem is het tegenovergestelde van een synoniem, ofwel contrasten. Contrasten staan centraal in zijn stijl: pieken en dalen, meeslepende breaks en keiharde drops! 

Zijn stijl is een mix van HardTrance, Acid en HardTechno! Tegenwoordig is hij naast draaien ook bezig met eigenproductie.

Stay Tuned! 

FIVE MONDAYS

Five Mondays staat voor de 5 dagen na een dik event die je nodig hebt om bij te komen, deze voelen als aan vijf fucking maandagen! Vooral nadat Thomas Mols, a.k.a. five mondays een showtje heeft weggegeven achter de decks! 

 

Deze baas knalt een mix van hard Tech-House en meeslepende Melodic Techno. Stil staan is i.i.g. geen optie! 

Mail ons voor boekingen

Voor beschikbaarheid of aanvullende informatie vul het onderstaande formulier in!