DIensten

Nachtdienst
events

NachtDienst organiseert eigen events op verschillende locaties in regio Limburg. Ons concept staat voor kwaliteit, sfeer en vernieuwing. Qua muziek stijl bouwen wij een avond op van House tot (Hard) Techno.

We zorgen voor een goede line-up met artiesten die passen bij ons concept en waar we zelf enthousiast van worden. En maken ons hard voor een vette productie die onze events een ervaring op zichzelf maken. Stage
hosting

Ben jij op zoek naar een unieke stage op jouw event? Een stage waar je zeker van bent dat er nog lang over nagepraat zal worden? Een eigen feestje op jou feest?

WE GOT YOU! 

Wij van NachtDienst weten als geen ander hoe je een feestje bouwt! We hebben een groot netwerk van artiesten in alle stijlen zodat we ons kunnen aanpassen aan alle wensen. Ook hebben we verschillende partners in technische productie, welke wij dan ook uit handen kunnen nemen van jou als organisator! 

ARTIST
AGENCY

Naast de organisatie van eigen events helpen wij poppodia, clubs, festivals en organisaties met de programmering van events.

Check ons portfolio van artiesten die beschikbaar zijn voor bookings!